Així va actuar l'autor del tiroteig a Securitas

Disfressat amb una perruca, armat, i amb la intenció de complir la seva venjança per la suposada discriminació que havia patit treballant a l'empresa. Així va entrar a les 11 del matí del 14 de desembre el causant del tiroteig a l'empresa Securitas de Tarragona segons demostren les imatges de les càmeres de seguretat a les que ha tingut accés el diari El País.

En aquestes s'aprecia perfectament la seqüència dels fets. Primer se'l veu parlant amb el supervisor de l'oficina. Remena la butxaca dreta dels pantalons i treu una pistola, a la que adjunta un allargador casolà. Després s'obre pas cap las oficines, obre una porta i descarrega diversos trets contra el gerent. Just després el supervisor s'enfronta a l'atacant, el qual li dispara en una cama. Continua obrint una finestra d'alumini, salta i hi troba a la cap de servei, a qui dispara diversos trets. Poc després, recull les seves coses i acaba marxant.

Comença així la fugida que acabarà a en una masia aïllada de Riudoms amb un enfrontament directe amb el Grup Especial d'Intervencions dels Mossos d'esquadra i deixant un altre agent ferit hores abans. Segons apunta El País, durant la fugida hauria fet arribar un correu electrònic a l'empresa justificant la seva acció i anunciant que aniria fins al final si la policia s'interposava en els seus moviments.