Neix la Imperial Tarraco Trail

La plaça de la Font ha acollit la sortida i la meta de la primera edició de la Imperial Tarraco Trail. Es tracta d'una proposta esportiva que inclou cinc disciplines, des de les més assequibles, una caminada i una marxa nòrdica (11 quilòmetres) , a la més exigent, la Ultra Trail, de 65 quilòmetres i amb 1.500 metres de desnivell acumulat.

Mig miler d'esportistes hi van participar sota l'organització de l'entitat Alliberadrenalina , amb el suport del Patronat d'Esports local i la Federació Catalana d'Atletisme.

La diversitat de recorreguts ha permès passar per paratges històrics de la ciutat , com l'amfiteatre, la capçalera del circ o el Pont del Diable. També creuar camins i senderons de les comarques tarragonines per arribar de nou a la mateixa plaça de la Font.

La resta de modalitats van ser la Trail (14 quilòmetres), la Mitja Trail (24 quilòmetres) i la Marató Trail (41 quilòmetres). La marxa nòrdica ha servir de cloenda del Circuit Català i la Ultra Trail s'ha erigit en el Campionat de Catalunya Absolut de Llarga Distància.