El Volei SPiSP tampoc pot fallar a domicili si vol mantenir el ritme

Queden dues jornades perquè s'acabi la primera volta de la Superlliga 2 i les opcions d'ascens del Volei SPiSP continuen intactes.  Els cooperativistes visiten la pista del sempre complicat Mediterrani.

Si el Volei SPiSP guanya a Castelló, certificarà la clara tendència actual, que la pugna per les dues places d'accés a la fase per pujar és cosa de tarragonins, L'Illa Grau, San Roque, Barça i para de comptar perquè el sisè de la Superlliga 2, justament el Mediterrani, s'allunya a vuit punts dels cooperativistes.

Els de Vlado Stevovski han de completar dos compromisos dels tres pendents aquest 2021, ja que en el darrer d'ells descansaran. Fins ara ho han fet bé, amb tan sols dues derrotes, una sola d'elles sense rascar cap punt. Però, si avui s'acabés la Superlliga 2, el barri no disputarà la ronda definitiva, ja que el nivell del líder és estratosfèric i dels altres dos perseguidors, excel·lent: hi haurà poc marge per a l'error.

El Mediterrani ha estat un habitual de la latitud del Volei SPiSP altres èpoques. Aquest cop, però, passen factura els canvis a la plantilla que l'han allunyat irremeiablement del grup principal. Els locals van caure contra el Cèvol per 0-3 fa un parell de setmanes. El Mediterrani-Volei SPiSP començarà aquest dissabte a les 17 hores.