Poden vèncer

Examen de nota per al TGN Bàsquet en l'últim partit de la primera volta de Copa Catalunya amb la visita del líder invicte, el Grup Barna. I no, no és impossible guanyar.

Són tan sols dues victòries les que separen les tarragonines de les barcelonines, terceres i primeres, respectivament. Només les dues millors de la fase inicial enllestiran la permanència per la via ràpida i disposaran d'opcions d'ascens. I el repte, que és una il·lusió i no pas una obligació, és viable perquè el TGN Bàsquet es troba a tan sols un triomf de distància de l'Igualada, el segon.

Arribar en pujada a l'equador de la lligueta dispararia els ànims de les liles, però perdre tampoc provocaria cap problema insalvable perquè entraria dins la lògica del que diu la classificació. Ara bé, és possible guanyar contra el Grup Barna.

L'afició del Sagrat Cor no contempla una derrota del seu equip des del maig del 2021: fa sis mesos. El sènior acaba de caure per dos punts a Gramenet, mentre que el Grup Barna va desfer-se del Joventut Les Corts (61-49).

El TGN Bàsquet-Grup Barna es disputarà dissabte a es 17.45 hores en l'últim compromís abans del descans del cap de setmana següent.