Sorpresa a la llista del Nàstic: Dumitru i Álvaro Vázquez podrien debutar a Almeria

Tan indispensables són Dumitru i Álvaro Vázquez que Rodri ha comptat amb ells malgrat que acaben d'aterrar a Tarragona. O millor dit a Almeria perquè a l'antic extrem de l'Alcorcon només l'hem vist en fotografies... A l'exdavanter de l'Espanyol, en canvi, el vam conèixer ahir per sorpresa a la presentació múltiple de cares noves grana.


La decisió d'incloure'ls a la llista topa amb les paraules de Rodri ahir mateix. Semblava que l'entrenador no tenia pressa per d'afegir els fitxatges de l'hivern a les rotacions. En qualsevol cas queda clar que el got de la paciència de Rodri envers Delgado s'ha vessat completament i que Stephane Emaná no té lloc al Nàstic. Tots dos podrien abandonar el club de manera inminent.

Sense ells, demà a les 6 de la tarda el Nàstic visitarà l'Almeria, que se situa un punt per damunt dels tarragonins. Pol Valentin i Javi Jiménez podrien ocupar les bandes dels sancionats Abraham i Kakabadze com a únics canvis de l'onze de la victòria contra el Rayo. Els locals encadenen 4 victòries al seu estadi. Serà el segon partit de l'any, el segon també a domicili. Un Almeria-Nàstic que començarà demà a les 6 de la tarda.