El CBT defensa lideratge contra l'irregular SESE

Berni Álvarez visita la pista d'un veterà de les banquetes del bàsquet català, Jordi Balaguer, antic entrenador del CB Valls en dues èpoques. Els blaus són primers (7-1) i el SESE, tercer per sota (3-5).

El canvi de direcció tècnica del conjunt barceloní va ser un estímul per a la plantilla, però la derrota de la setmana anterior contra el CB Salou, tot i començar millor que els de Jesús Muñiz, ha frenat la fase de creixement d'un SESE protagonista negatiu d'un resultat sorprenent: 38 a 81 contra el Martinenc en la jornada 2.

Aquesta etapa de desencís sembla haver quedat enrere, però la classificació pressiona els locals, també al CBT, que segueix al capdavant de l'EBA amb una sola punxada de vuit possibles.

Víctor Vínos continua sent baixa i Berni Álvarez segueix orgullós dels seus perquè en dies com l'anterior, el de la victòria al Serrallo davant el Roser, van aprendre altres cares del bàsquet sènior, concretament la que porta cap al triomf apel·lant a la intensitat per damunt de l'encert individual. El jove grup blau en evolució contínua.

El SESE-CBT es disputarà aquest dissabte a les 18.15 hores. Una pista en la qual també va vèncer anteriorment el CB Valls.