Que la tornada a casa acompanyi

El Volei SPiSP es retroba amb la seva afició i el seu pavelló contra el Muro en el primer partit al recinte en vuit mesos. Els tarragonins han de guanyar després de perdre tres punts a la pista del líder i d'abandonar les places de playoff d'ascens a Superlliga.

I és que, almenys de moment, hi ha poc marge per a l'error a la zona capdavantera d'una Superlliga 2 en què L'Illa Grau i el Barça són els altres dos candidats a ocupar les posicions capdavanteres.

Els cooperativistes se situen dos punts per sota de la segona plaça, però amb un partit més i igualen amb un San Roque que també ha disputat una jornada menys.

Vell conegut territorial el Muro perquè fa només dues setmanes va perdre a Torredembarra i contra el Cèvol per 3 a 1. Tot i això, si avui es tanqués la fase regular, aconseguiria la permanència.

El Volei SPISP-Muro suposa la reestrena del poliesportiu local, amb la coberta ja substituïda. El partit es disputarà dissabte i en horari estrany per petició pròpia del rival, les 16 hores.