Tarragona posa els ulls en el turisme madrileny

Tarragona engega la campanya turística d’hivern amb una nova imatge i un nou eslògan 'Tarragona. emoció mediterrània'; una estratègia enfocada en el mercat català i, en especial, el madrileny

L’objectiu de la campanya és augmentar la visibilitat del destí i desestacionalitzar els fluxos turístics cap a altres èpoques de l’any a banda de l’estiu. El perfil del visitant que es vol captar és aquell que pot dur a terme una escapada de cap de setmana durant tot l’any, en especial fixant-se en el turista madrileny, que en dues hores i mitja pot arribar en AVE a la ciutat.

És per axiò que s’han contractat suports publicitaris exteriors situats en centres comercials, cinemes o, per exemple, al metro de la capital espanyola. Tot, en una campanya que arribarà als 67.000 euros d'inversió.

NOU CONSELL ASSESSOR TURÍSTIC

Per altra banda, des del Patronat de Turisme s'ha impulsat la creació d'un nou Consell Assessor de Turisme amb l’objectiu que existeixi un espai de trobada entre la institució i els agents vinculats al sector turístic de la ciutat de Tarragona.