Dumitru fitxa pel Nàstic provinent de l'Alcorcon

La cinquena cara nova de l'hivern. Nicolau Manuel Dumitru Cardoso (Nacka, Suècia, 12 d’octubre de 1991) ha jugat la primera volta del campionat amb l’Alcorcon de la mateixa Segona Divisió. Signa un contracte amb l’entitat tarragonina fins al juny de 2020.

Dumitru ocupa la posició d’extrem esquerre i amb el conjunt madrileny ha disputat 14 partits i ha marcat 3 gols entre la Lliga i la Copa, un d’ells precisament contra el Nàstic al Nou Estadi.

De pare romanès i mare brasilera, va començar a jugar a Itàlia, concretament a l’Empoli. L’any 2010 va fitxar pel Nàpols, amb qui va debutar a la Sèrie A. Bona part de la seva trajectòria l’ha jugat a Itàlia en diferents equips de la Sèrie B com el Ternana, el Cittadella, el Regina o el Latina. Fora de la lliga italiana ha estat també al Veria de Grècia o al Nottingham Forest anglès, abans de jugar amb l’Alcorcon. Entre les característiques físiques de Dumitru destaca la seva velocitat per banda i una bona centrada amb cama esquerra.

A més, mostra una bona capacitat golejadora i ha arribat a ser internacional amb Itàlia en categories inferiors. Entre la selecció sub19 i la sub20 ha jugat 19 partits i ha fet 2 gols. La presentació oficial del jugador suec s’anunciarà en els propers dies, i no es descarta que debuti aviat amb els grana perquè arriba amb el ritme necessari de competició.