Tarragona aposta per recuperar la normalitat nadalenca

Serà aquest divendres amb l'encesa dels 1.200 motius nadalencs repartits per tota la ciutat a dos quarts de set de la tarda quan Tarragona donarà el tret de sortida a una campanya de Nadal que vol significar la del retorn a la normalitat perduda l'any passat.

D'aquesta manera es recuperaran alguns dels grans moments de les festes com la Cavalcada de Reis o l'organització del Parc de Nadal, que tornarà al Palau Firal del 27 de desembre al 4 de gener. Amb relació a l'arribada de ses majestats el dia 5 de gener, els més petits podran tornar a visitar el Magatzem Reial del 27 al 30 de desembre.

Entre les desenes d'actes programats per les regidories de Comerç, Cultura i Educació també hi haurà espai per a noves iniciatives com unes campanades infantils el dia 31 de desembre al matí a la Plaça Corsini i just abans de la sortida de l'Home dels Nassos.

També es donarà un nou caire al mercadet de Nadal que s'instal·la cada any a la Rambla Nova, amb la intenció d'apropar-lo a l'ambient que es respira en altres punts d'Europa.

PENDENTS DEL PROCICAT

Tota una relació d'actes que tronaran a comptar amb totes les mesures de seguretat vigents en cada moment, sobretot sí la situació de la pandèmia empitjora en les properes setmanes.

També tornarà a haver-hi espai per a la cultura als teatres de la ciutat amb propostes com la "És Nadal al Pot Petit" al teatre Tarragona el 19 de desembre o la representació dels Pastorets per part de l'Associació La Salle i la companyia la Golfa al Metropol els dies 27 de desembre i 3 de gener, respectívament.