Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Trono presenta dotze espectacles per estrenar nova sala al Teatre Metropol

Dotze espectacles fins el mes de maig per estrenar el seu nou espai escènic. La Sala Trono torna en plena forma amb el Premi Butaca al millor espectacle de petit format (Fairplay, de la companyía la Calórica), per obrir boca, el 15 de febrer. Un espectacle dirigit per Israel Solà. Curiosament el director de l’última producció de la Trono a la seva seu històrica Això és tot, serà l’encarregat d’obrir el teló a la nova casa de la companyia, on s’hi podrà estar com a mínim tres anys, la temporalitat que dura el conveni acordat entre Trono i Ajuntament.

La caixa escènica del Teatre Metropol, amb accés pel carrer Armanyà, es convertirà en el nou espai escènic de la Sala Trono, que compartirà l’ús de l’equipament. La ciutat recupera així un espai escènic històric i la Trono hi troba, gràcies a l’habilitació de graderies, un espai adequat a la seva filosofia com a promotor de teatre de petit format.Teatre de petit format que en el retorn de la Trono tambéaposta  pel talent tarragoní, amb presència destacada d’actors de la zona en diverses de les propostes programades i fins i tot una llicència per incloure a les programacions estables formacions teatrals amaters de la ciutat de Tarragona, com serà el cas de Tornavís Teatre, en aquesta primera cartellera a la nova casa. Una temporada que es tancarà amb un espectacle de dansa de la companyia d’Arantxa Sagardoy i una nova producció pròpia de la Trono, encara en projecte. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ