A per totes

Queden dos partits per arribar a l'equador de la Copa Catalunya i el TGN Bàsquet iguala amb la zona d'accés a la fase per pujar de categoria. És a dir que salvar-se per la via ràpida és possible per a un conjunt lila en estat de gràcia.

Si fos per elles, jugarien avui mateix per aprofitar el gran estat de forma i perquè, simplement, gaudeixen més que mai de l'esport. El TGN Bàsquet no deixa de sorprendre setmana sí, setmana també. Però la resposta de la jornada anterior va superar qualsevol expectativa: perdia d'11 punts a manca del darrer període i va signar un parcial de 20 a 7 per capgirar el marcador contra el Roser. Això tan sols és possible quan la dinàmica de grup és perfecta.

Les liles han perdut tan sols dos dels sis compromisos i igualen amb l'Igualada, el segon classificat. El líder, el Grup Barna, és l'únic participant invicte del grup. Més enllà de les dues primeres posicions que donen accés a la lligueta per pujar a LF-2, la resta d'equips començaran de zero per intentar salvar-se. Un fet que, ara per ara, no lleva la son a les tarragonines.

S'espera la tornada de Carla Díaz de cara al Draft Gramenet-TGN Bàsquet de dissabte (20 hores). Les barcelonines signen un balanç de dues victòries i cinc derrotes fins ara.