El Volei SPiSP juga contra el líder invicte

Si el conjunt cooperativista treu profit de la seva visita a la pista de L'Illa Grau (dissabte, 17 hores), serà el primer equip de la Superlliga 2 que puntua contra el referent de la fase regular, que no ha perdut cap set en quatre jornades.

Independentment de si el calendari ha estat més o menys favorable amb els locals, el començament de temporada de l'acabat de descendir del sostre del voleibol és perfecte.

El Volei SPiSP, per la seva banda, va deixar-se quatre punts pel camí arran de la derrota contra el San Roque i el triomf per la mínima a Sabadell. En qualsevol cas, travessa un estat de forma i anímic exce·lent per trepitjar el pavelló del rival més dur, ja que encadena victòries convincents davant el Cèvol i el Roquetes.

No pateix cap entrebanc física la jove plantilla de Vlado Stevovski per afrontar un L'Illa Grau-Volei SPiSP que començarà aquest dissabte a les 17 hores. Els tarragonins ocupen la segona plaça i en zona d'accés a la fase per pujar, un punt per darrere dels de Castellò, però amb un partit jugat més. Per darrere hi ha el Barça, també a un punt i amb una jornada menys exhaurida.