Jordi Barberà, un altre 'A' per al filial


L'aler pivot de 25 anys torna al Serrallo després d'uns mesos allunyat per obligacions acadèmiques. Integrant de l'equip de LEB Plata el curs anterior, amplia així el conjunt de Copa Catalunya on hi ha altres il·lustres territorials.

Va ser un home important de la rotació de Berni Álvarez els dos últims anys i ara apuntala el joc interior del segon equip del CBT. Jordi Barberà ha tornat a casa perquè, almenys fins a la primavera, les obligacions acadèmiques li ho permeten. Treballa i prepara oposicions, però ja ha acabat els primers exàmens i disposa d'uns mesos de flexibilitat horària a les tardes. I així va gestar-se la incorporació al filial de l'aler pivot de 25 anys.

No és l'únic veterà que implementa el filial del CBT perquè els germans Fernández, David i Dani, també integren la plantilla per voluntat pròpia i després d'anys a Plata i EBA. Cas similar al de Barberà, que també va militar al CB Valls i que pot aportar experiència al grup. I centímetres perquè la lesió de Pol Roset redueix encara més el limitat joc interior del vestidor blau a Copa Catalunya.

Barberà ja va disputar els seus primers minuts el cap de setmana anterior i amb triomf a Pallejà. El debut a casa es produirà dissabte a les 16 hores i contra el Castellbisbal.