Tarragona cobrirà la pèrdua d'aparcaments de motos al carrer Yxart amb tres noves zones

Una imatge recurrent al centre de Tarragona un dia feiner qualsevol al matí, la d'una motorista buscant lloc per estacionar en algun dels aparcaments per a aquest tipus de vehicles.

Una situació que es repeteix al llarg de la Rambla Nova i els carrers adjacents, on aquests aparcaments es troben al límit de la seva capacitat.

MIG CENTENAR DE PLACES MENYS

Un fet que ara es pot veure agreujat per la supressió de més d'una cinquantena de places a l'aparcament més gran de motocicletes de la zona, el del final del carrer Yxart. Unes places que desapareixeran a partir del mes de gener, quan comencin les obres del primer parc infantil inclusiu del centre urbà tarragoní, i que van sortir a licitació aquest dimarts.

És per això que s'aposta per crear noves zones d'aparcament. Les tres primeres, a la Rambla Vella, a la Via de l'Imperi Romà, allargant l'aparcament ja disponible i a la part baixa del mateix carrer Yxart.

Des del govern municipal reconeixen la manca de places ara mateix al centre per a un vehicle que diuen és important per a reduir l'impacte dels cotxes.

Des de l'Ajuntament també asseguren que continuaran treballant per a crear noves zones més enllà de les ja anunciades i recorda que encara hi ha alguns espais d'aparcament d'aquests vehicles com el carrer August que no estan al límit de la seva capacitat.