Pressió zero

Perdrà més partits i això no ha de preocupar la plantilla, especialment els joves. Pressió zero de Berni Álvarez cap al seu CBT després de patir la primera derrota de la Lliga EBA. L'entrenador emfatitza en l'espectacular inici de campanya malgrat els molts canvis a l'equip i a la joventut de bona part dels seus integrants.

L'excel·lent classificació, amb sis victòries d'arrencada a l'EBA, ha pesat entre els més joves del CBT perquè ningú és invencible ni aliè a l'entorn que ha centrat les atencions en un grup sorprenentment productiu fins ara.

El CBT de Castelldefels va allunyar-se de la versió adequada contra un rival que no perdona ningú, però ja va succeir dies anteriors i en què els resultats satisfactoris al Serrallo van salvar-se pràcticament in extremis. I no és demèrit dels tarragonins, és fruit de la inexperiència i de l'exigència d'una EBA en què, del segon al setè, hi ha un sol triomf de distància.

Perquè la finalitat principal de la temporada 1 de l'acabat de descendir provinent de la LEB Plata no és pujar sinó formar elements útils a l'EBA, que ja ho són, i a divisions superiors.

La fase regular continuarà a casa, dissabte, i contra un Roser que és l'altra sensació agradable del començament de curs amb tan sols dues derrotes en set jornades. Víctor Vinós segueix a la infermeria i sembla poc probable que arribi a temps al cap de setmana del CBT.