TGN Bàsquet - Roser (52-50)

Perdia d'11 a manca del darrer quart i ha completat una remuntada meritòria per seguir invicte com a local a la Copa Catalunya. L'inici de campanya del TGN Bàsquet frega la perfecció. 

La capacitat de sacrifici i no deixar de creure-hi són virtuts imprescindibles en el món de l'esport que, sumades a un bon nivell col·lectiu i una excel·lent feina intersetmanal responen totes les causes que expliquen per què el TGN Bàsquet ha perdut un sol partit de sis disputats fins ara. 

I avui, potser, era especialment complicat, ja que les liles van caure per primer cop la setmana anterior; aixecar-se d'un resultat negatiu que frena la dinàmica de resultats desitjada sempre és un repte. Però les de Víctor Neila ho han tornat a fer, de menys a més i eixugant parcials contraris de fins a 13 punts. 

Laura Pascual ha assumit el pes del joc ofensiu del TGN Bàsquet per marxar amb 20 punts i 3 de 5 en triples. El triomf manté el conjunt tarragoní a la zona alta de la Copa Catalunya i empatat amb la zona d'accés a la fase per pujar. Recordem que les dues primeres classificades disputaran la lligueta d'ascens i seran també els únics equips que garantiran la permanència per la via ràpida.

El TGN Bàsquet viatjarà dissabte (20 hores) al pavelló del Draft Gramenet, que signa un balanç de 2-5 fins ara.

Parcials: 13-18, 12-15, 7-10 i 20-7.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/directe/2021/28165