Roquetes - Volei SPiSP (0-3)

Segon derbi consecutiu i segona victòria en 15 dies del Volei SPiSP per continuar en zona de "playoff" per pujar a la Superlliga 2. Partit ben treballat pels de Vlado Stevovski contra un batallador ascendit, el Roquetes.

I és que l'únic set relativament còmode per als de Vlado Stevovski ha estat el tercer i últim, amb avantatges suficientment clars per frenar els intents ja desesperats de l'equip ebrenc, que ha exigit al màxim la maquinària cooperativista durant el tram d'arrencada del duel.

Els locals han dominat el parcial d'inici fins al 15-14 i el següent, si fa o no fa, exactament el mateix.  Tant en el primer com en el següent set, un temps mort visitant tres punts per sota ha frenat l'auge del Roquetes, que ha cedit en el segon per 23-25. Elio Carrodeguas, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador dels de Tarragona.

El Volei SPiSP ha aconseguit 14 punts de 18 possibles amb una sola derrota en sis jornades. Ara serà el torn de desplaçar-se a la pista de l'Illa Grau, equip invicte i que no ha deixat escapar cap set en cinc jornades. Un compromís que es disputarà dissabte a les 20 hores.

Sets: 22-25, 23-25 i 14-25. 

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=8509&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList