El Nàstic segueix pendent d'Álvaro Vázquez

S'apropa al Nàstic però les negociacions són duríssimes. El fitxatge d'Álvaro Vázquez pel conjunt grana sembla ser qüestió d'hores, tot i que encara hi ha detalls per tancar l'acord amb l'Espanyol, que no ho està posant fàcil. Si es confirma, el reconegut futbolista serà la peça desitjada per complementar l'atac grana. Avui també podrien anunciar-se nous comiats.

Té 26 anys i el somni de triomfar amb l'Espanyol, però encara no ha jugat aquesta temporada en Lliga. Va debutar el curs 2010-2011, demostrant des de llavors puntualment la seva qualitat i l'olfacte golejador.

Amb cessions al Getafe i al Swansea d'Anglaterra, Álvaro Vázquez necessita minuts i ser tan important com considera el Nàstic que pot ser-ho a les ordres de Rodri. Ell és l'escollit per liderar la zona d'atac d'un Nàstic amb greus problemes en punta davant el baix rendiment de Juan Delgado i les lesions contínues d'Uche.

Mentrestant, encara no és oficial qui no seguirà al Nàstic és el defensa central Carlos Blanco, que marxarà cedit al filial del Betis, a la Segona B. Provinent de la Juventus, no va comptar per Lluís Carreras i tampoc per Rodri, disputant només 5 partits a la Lliga

Avui l'equip ha deixat enrere l'estada de 2 dies al CAR de Sant Cugat. Dissabte jugarà al camp de l'Almeria amb 3 punts de marge sobre el descens i amb un partit menys que la resta. Amb les absències de César Arzo, Djetei, Tejera, Uche i Emaná, no es descarta que Jean Luc i Omar Perdomo arribin a temps per entrar en la convocatòria del segon partit de l'any.