El CBT juga diumenge a TAC12

La ratxa del CBT ja és històrica, 6-0: el millor inici blau del S.XXI. Si guanya aquest cap de setmana, engreixarà l'estadística i ho farà, a més, en companyia perquè el podrem seguir íntegrament i en directe a TAC12. L'En joc, de la Xarxa, aposta pel partit contra el Castelldefels, equip que ha jugat una jornada menys i que tan sols n'ha perdut una, justament al seu pavelló.

La plantilla del CBT és molt jove: part d'ella no disposa gairebé d'experiència. I els veterans procuren equilibrar el vestidor per preparar-lo, també de cara al futur. Es tracta de gestionar bé la bona ratxa i les possibles derrotes.

Aquest divendres, a "La Prèvia" del Notícies 12, analitzarem el rival amb un Berni Álvarez exultant per la resposta del grup en el tram de començament de la temporada, però que no deixa de tocar de peus a terra. Arrencar bé ofereix estabilitat, confiança, també aporta un coixí de marge per a l'error. Però queda tot un món d'EBA per disputar-se

Sembla poc probable que Víctor Vinós, amb una tendinitis, arribi a temps al duel d'aquest diumenge a les 18.05 hores; la resta de la plantilla, però, estarà disponible per al Castelldefels-CBT, en directe a TAC12.