L'Anella Mediterrània acollirà la sortida i la meta de la Marató de Tarragona

La cursa s'acosta als 1.500 inscrits a menys de 20 dies de la disputa, el 28 de gener, de la vuitena edició de la prova. Com a novetat, tots els recorreguts arrencaran i acabaran a l'Anella Mediterrània. És el gest de l'organització cap a la ciutat. Ara bé, també alerten que, si no creix la implicació, la Marató corre perill els anys vinents.

5, 10, 30 i els més de 42 quilòmetres reglamentaris de la prova reina de l'esport, la Marató. Les 4 disciplines situaran el seu punt de partida i desenllaç al cor dels Jocs Mediterranis. És la gran novetat. L'altra, que alguna d'aquestes proves es desenvoluparà de manera íntegra pels barris de Ponent. Altres circuits, però, arribaran també a més punts de Tarragona com la Rambla Nova o el Passeig de l'Escullera. 180 persones contractades vetllaran per la seguretat de la cita, que es desenvoluparà durant el matí del 28 de gener

L'organització xifra en 1.200 els inscrits, tot i que el web apunta que n'hi ha gairebé 1.400. El 24% d'atletes són femenins i provinents de 25 demarcacions, a més d'una setantena d'estrangers. El pressupost és de 80.000 euros i l'ingrés directe supera els 200.000. Malgrat això, els organitzadors alerten que manquen nous suports per garantir la seva supervivència. S'esperen noms il·lustres com el d'Albert Moreno, subcampió mundial de duatló, la local Mireia Sosa i l'exciclista Joseba Beloki.