La Diada de la Represa, a l'espera dels castells de vuit

La imatge del dia de Santa Tecla es tornarà a repetir aquest diumenge, però a diferència d'aquell dia, la plaça de la Font tornarà a viure una diada de tres castells i pilar més de dos anys després.

En la batejada com a Diada de la Represa, les quatre colles de la ciutat es veuran les cares en una diada completa per primer i darrer cop aquesta temporada.

POSSIBLES CASTELLS DE VUIT

Una actuació que podria veure els primers castells de vuit pisos amb segell tarragoní de l'any. Aquests podrien arribar dela mà tant de la Colla Jove com dels Xiquets, que ja fa setmanes que assagen per tenir-los a punt.

Qui sembla que té més opcions de portar-los a plaça són els del Cós del Bou, que en l'assaig d'aquest divendres acabaran de decidir si estan a punt per anar a plaça tant el 3 com el 4d8.

Pel que fa als Xiquets, l'objectiu primordial és repetir l'actuació que van dur a terme el passat dilluns a Vilafranca, però no descarten la presència del 3d8, castell que han fet ja fins a aixecador al pati d'assaig.

Al costat de Jove i Xiquets, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau optaran per portar per primer cop a plaça tres castells de la gamma alta de set, sumant el 3d7 amb l'agulla a l'actuació de la Diada del Comerç de fa dues setmanes.

Per últim, els Xiquets del Serrallo volen aprofitar l'última actuació del curs per fer el salt als castells de set pisos després de rodar estructures de sis en les darreres diades.

La darrera cita de la temporada a Tarragona es podrà seguir en directe a través de TAC12 a partir de les 12.30 hores.