Continua la guerra per l'aparcament Jaume I

L'actual responsable dels aparcaments municipals de Tarragona no ha tingut pels a la llengua a l'hora de respondre l'exalcalde Joan Miquel Nadal sobre la construcció de l'aparcament Jaume I, a la Part Alta de Tarragona. 

Nadal defensa que sempre ha estat imprescindible i viable; Fortuny respon preguntant-li per què no ho va desencallar i, afegeix, que s'han trobat molts problemes, com factures que es van pagar per partida doble. 

En una entrevista al Saló de Plens, el regidor Jordi Fortuny ha carregat amb ironia contra les paraules que l'exalcalde ha dit aquí, a TAC12 al programa 'Converses al Castell'amb la periodista Sara Sans. En un principi, l'aparcament, que es va idear amb Joan Miquel Nadal al capdavant de l'alcaldia, estava pressupostat en 4 milions d'euros i en va acabar costant més de 30, tot i que mai ha funcionat. El desgavell, segons Fortuny, ha estat majúscul fins al punt que la maquinària de l'interior del recinte s'ha pagat per duplicat.

La construcció d'aquest aparcament a la part alta de Tarragona, just davant del Rectorat, la va paralitzar l'exacalde Josep Fèlix Ballesteros l'any 2008. Ara, el govern de Pau Ricomà busca depurar responsabilitats i resoldre la utilitat d'un equipament al qual mai se li ha donat cap ús.