La Sala Trono porta a l'escenari la violència homòfoba

La Sala Trono presenta aquest divendres 'Qui estigui lliure', una producció de la sala tarragonina i el Teatre l'Aurora d'Igualada. Interpretada per la companyia Hermann Karson vol induir en l'espectador una sèrie de preguntes que explorin el perquè de les situacions violentes.

Tres amics de tota la vida es troben davant d'una situació de violència homòfoba protagonitzada per un d'ells i que farà trontollar la seva relació. Aquest és el punt de partida de 'Qui estigui lliure', la nova producció que estrena oficialment aquest divendres la Sala Trono. Escrita i dirigida per Xavi Buxeda i interpretada per la companyia Hemann Karson, l'obra presenta a l'espectador un escenari de completa actualitat, on es vol plantejar una reflexió al voltant de la violència.

Tot plegat en un text escrit abans del confinament i que al llarg d'aquest ha patit diverses modificacions al mateix temps que l'augment de l'arribada a la primera plana de l'actualitat d'agressions homòfobes feia ser més conscient al públic d'aquesta realitat.

L'objectiu global també impliga fugir dels estereotips aplicats habitualment tant als agressors com al seu entorn.

L'obra es representa aquest divendres i dissabte per al públic en general a la Sala Trono-Armanyà, tot i que aquest dijous ja viu una primera representació dirigida als instituts de la ciutat. Després de Tarragona, passarà per Igualada i estrenarà temporada el mes de gener a la Sala Villarroel de Barcelona.