El CBT pot fet història aquest dissabte

Molts dels jugadors del CBT van néixer en aquesta centúria, així que el millor CBT que han vist és el d'ara, el d'ells mateixos, que encadena cinc victòries els cinc primers partits d'EBA. Perquè l'única vegada que l'equip va començar tan bé com ara va ser la temporada 2019-2020.

Aquell CBT, amb els germans Fernández, Ferran Torres i Pape Mbaye, entre altres, va emportar-se els cinc primers compromisos per diferències igual o superiors als 10 punts.L'estadística va trencar-se un 5 de desembre i a la pista del Mollet.

El camí de l'actual CBT ha estat més irregular per la inexperiència d'alguns dels efectius i per les lesions. Així, van vèncer d'un sol punt davant el Martinenc i de tres, l'Horta. Tot i això, cap altre club de l'EBA ha arrencat el curs amb tanta solvència com els tarragonins. El Castelldefels, l'únic altre participant invicte, va caure el cap de setmana anterior.

Sobre el paper, el calendari és propici perquè el CBT confirmi el seu millor començament de S. XXI, ja que rep a casa el Barberà, rival sense cap triomf en quatre jornades. Ara bé, ja va tocar patir contra el mateix Horta, que tampoc ha sumat res de bo encara. El CBT-Barberà es disputarà aquest dissabte a les 19 hores  i al pavelló del Serrallo.