El TGN Bàsquet és molt més que una sorpresa

Quatre victòries i cap derrota, la carta de presentació del TGN Bàsquet 2021-2022. A casa s'ha fet la feina, la que toca, amb dos triomfs, un d'ells en el derbi contra el Valls. A fora, s'ha sumat a pistes tan complicades com la del Joventut Les Corts.

Tot plegat amb un grup de jugadores de la casa, sense cap estrangera i donant entrada, progressivament, a efectius del planter que implementen la tasca de les anteriors temporades. La satisfacció d'un projecte que travessa el moment més dolç a Copa Catalunya, màxim esglaó competitiu al país.

No pot considerar-se que el rendiment TGN Bàsquet sigui un fet aïllat perquè les liles ja van fregar, la campanya anterior, el passi a la fase d'ascens. Ara bé, va ser un curs diferent, sense descensos i amb calendari reduït per la pandèmia. Això sí, les rivals vigilaran molt més a partir d'ara quan es creuïn amb les tarragonines.

La fase regular va aturar-se la setmana anterior i es reprendrà aquest dissabte (17.30 hores), amb la visita a la pista de l'Igualada, líder de la lligueta amb les mateixes victòries que el TGN Bàsquet, però amb una ensopegada.