Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Ciutadans celebra la peatonalització de la Part Alta però critica la manca d'acció de Govern

 

A l'estil de Toledo o altres ciutats-patrimoni. Així vol Ciutadans que sigui la Part Alta de Tarragona: sense trànsit rodat, però amb facilitats pels veïns. En una roda de premsa de balanç de l'actualitat municipal, el portaveu del Grup, Rubén Viñuales, ha apostat per la mesura anunciada per l'alcalde. Demana però que s'apliqui un cop s'hagi escoltat tothom. Ciutadans aposta per convertir l'antic camp de futbol del Roqueral, tot i no ser municipal, en parquing dissuassori per la part alta.

Més enllà d'això però, Ciutadans ha criticat avui la manca de compliment del programa de Govern de l'Ajuntament de Tarragona, i ha reclamat novament l'audiència pública compromesa pel tercer any de mandat, aprovada amb una moció presentada per Ciutadans el juliol de 2015. Ciutadans xifra el grau de compliment de l'equip de Govern en un 15%, amb dos exemplers clars: el Banc d'Espanya i la Tabacalera. 


Rubén Viñuales veu possible que a les eleccions municipals de l'any vinent Ciutadans sigui la força més votada a la ciutat de Tarragona, si manté els 25mil vots dels taronja a les últimes eleccions al Parlament. Viñuales es postula novament com a alcaldable, tot i que primer haurà de superar les primàries del partit.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ