El govern de Ricomà no convenç l'oposició, que manté el 'no' a la pujada d'impostos

L’oposició de l’Ajuntament de Tarragona minimitza les conseqüències financeres que hi hauria si no s’augmenten els impostos i taxes municipals de cara l’any que ve. Consideren que hi ha altres alternatives abans de carregar més la pressió fiscal als ciutadans. Els partits que formen part del govern central, PSC i En Comú Podem, consideren que l’Estat solucionarà el tema de l’impost de la plusvàlua i demanen al govern municipal que utilitzi el romanent.

Ciutadans considera que l’executiu local fa una mala gestió de les arques municipals i el PP creu que tot acabarà sent favorable pel govern municipal perquè tenen ja un pacte tancat amb En Comú Podem perquè els han atorgat un altre assessor com a contra partida al seu suposat vot favorable.

A l’altra banda de la balança els partits de govern que segueixen avisant que la situació serà crítica si no s’augmenten els impostos proposats. Diuen que els tècnics deixen molt clar: si no s’incrementa la recaptació no es podrà tenir un pressupost normal perquè no es pot dependre d’un romanent que no se sap ni si hi serà. Demanen a l’oposició que deixin el partidisme i pensin amb la ciutat.

Des del govern no donen la votació per perduda, creuen que d’aquí al ple de dimarts encara queda marge per la reflexió i deixar pas al seny.