Javi Márquez ja treballa amb el Nàstic

Avui mateix ha conegut als seus nous companys on s'ha retrobat amb una cara coneguda amb qui va coincidir a les files del Granada. El porter Stole Dimitrievski considera que és un fitxatge perfecte per al tram final de la Lliga. Primer dia de Javi Márquez a la sessió d'entrenament realitzada al CAR de Sant Cugat, on el Nàstic realitzarà una estada que s'allargarà fins aquest dimecres al migdia. Dues jornades consecutives per adaptar-se al nou equip i a uns companys que han encetarl'any amb victòria a domicili per situar-se 3 punts per damunt del descens, amb un partit menys que la resta.

Javi Márquez prové del New York Cosmos dels Estats Units on ha recuperat el ritme perdut pels problemes físics. Anteriorment va competir al Granada de Dimitrievski.

Márquez ha estat el tercer fitxatge de l'hivern, després de les incorporacions de Matilla i César Arzo. És un jugador talentós, esquerrà i format a les categories inferiors de l'Espanyol on va debutar a Primera. Amb més de 150 partits a la màxima categoria i a diferents equips no coneix, en canvi, la Segona Divisió.

Veurem com arriba físicament i si és aviat encara per veure'l en acció dissabte al camp de l'Almeria.