Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Orion, gairebé descartat per al CB Valls-CBT

Males notícies per al líder de l'EBA, el CBT. El pivot pateix un petit trencament de fibres al bessó esquerre que evitarà que jugui dissabte contra l'Horta. És poc probable que arribi a temps al derbi del 30 d'octubre

Orion va disputar poc més de 4 minuts de la victòria contra el Martinenc per culpa de l'entrebanc físic que el va enviar directament a vestidors. Els dos anteriors partits, els de l'arrencada de la Lliga EBA, va assolir uns excel·lents registres ofensius amb 19 i 25 punts, respectivament, com a màxim anotador del seu equip. Això suposa que Berni Álvarez perd el principal baluard en atac, malgrat que ja ha quedat clar que existeixen alternatives.

El sorgiment d'Ousmane, júnior de 15 anys, va eclipsar l'infortuni d'Orion amb 24 punts el cap de setmana passat. No significa pas que un nen hagi d'assumir ara la responsabilitat del joc, però la baixa incrementarà els minuts a pista de la resta d'efectius interiors en una bona oportunitat de demostrar que el CBT pot créixer confiant en el planter.

Davant hi haurà l'Horta, l'antítesi tarragonina. Mentre que el CBT suma tants partits com victòries, els barcelonins signen un pèssim registre de 0-3, tot i que sembla que han superat ja la dolorosa derrota contra el Roser, fa 15 dies, per 74 a 36. L'excés de confiança o la pressió d'haver de guanyar simplement perquè "ho diu" la taula, enemics afegits per als del Serrallo, que competiran a casa per tercera jornada consecutiva. 

La decepció és Orion i l'alegria també té nom: Víctor Vinós debutarà aquest dissabte (19 hores), oficialitzant així que la greu lesió al genoll és aigua passada. L'escorta no juga des de principis del mes de gener.