Els comuns es demarquen de l'intent de moció del PP

Nou intent frustrat de moció de censura a Tarragona. La proposta llançada pel Partit Popular aquest dilluns no té el suport ni del principal partit de l'oposició, el PSC ni d'En Comú Podem, exsoci de govern i clau per a fer-la possible.

Des dels comuns creuen que la proposta dels populars és totalment buida de contingut, ja que diuen que una moció no pot recolzar-se només en l'aritmètica del plenari, sinó que ha d'anar acompanyada d'un projecte de ciutat inassumible amb els populars.

CARREGUEN CONTRA EL GOVERN

Una Carla Aguilar que ha aprofitat l'ocasió per a tornar a criticar al govern sorgit del nou pacte d'aquest estiu. Creu que la inestabilitat que presenta un cop el seu grup va sortir de l'executiu, provoca situacions com la d'aquesta setmana.

SENSE CONVERSES PELS PRESSUPOSTOS

Uns comuns que, de la mateixa manera eren claus per a la possible moció, també ho podrien ser per a l'aprovació dels pressupostos. En aquest sentit, diuen que estan acabant de perfilar les seves propostes, entre elles l'augment del 20 per cent en Serveis Socials, però que encara no han estat objecte de negociació amb el govern.