El PP crida a una moció de censura a Tarragona

Gairebé dos anys després, l'amenaça d'una moció de censura torna a planar per damunt del Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona.

Aquesta vegada la capsa dels trons l'ha obert el Partit Popular, que ha fet una crida a la resta de l'oposició a articular una alternativa de govern. Són conscients que ha de ser alguna altra formació que la lideri, però han assegurat el seu suport sigui dins o fora del nou govern.

CANVI URGENT

Els populars han qualificat la necessitat d'un canvi de govern com a urgent. Creuen que la manca de gestió i de projecte de ciutat que diuen té l'actual executiu estan portant Tarragona a una decadència inèdita en les darreres dècades. Una inèrcia que diuen es pot aguditzar amb l'aprovació dels propers pressupostos.

EL PSC, A L'ESPERA DELS COMUNS

Una possible moció de censura que només podria triar endavant amb el suport dels comuns, exsocis de l'actual govern. És per això que des del principal partit de l'oposició, i que hauria de liderar l'alternativa, el PSC, es mostren prudents, a l'espera de conèixer si seria possible un pacte entre partits distants com comuns i populars.