Salou superespecial

Milers d'aficionats s'han aplegat al voltant del passeig Jaume I de Salou per contemplar el tram més espectacular del Rally Catalunya-Costa Daurada, poc més de 2 quilòmetres entre palmeres i a tocar de la platja. 

2.240 metres amb revolts impossibles per on normalment camina la gent amb victòria del belga Thierry Neuville, 8 dècimes més ràpid que el càntabre Dani Sordo, i 2,2 segons per davant del britànic Elfyn Evans. Un esdeveniment inigualable que impacta no tan sols els aficionats a la velocitat i al món del motor i que es recupera després de l'aturada de l'any anterior pel sistema de rotacions de seus establert per la FIA i per la mateixa pandèmia, que va cancel·lar moltes de les proves. 

No tan sols hem vist en acció els WRC i la resta de vehicles de primera fila, també un seguit de cotxes clàssics per escalfar l'ambient a la capital turística del Mediterrani.

Hem superat amb escreix ja l'equador d'un Rally Catalunya-Costa Daurada que viurà, durant el matí de diumenge, l'última de les jornades abans de la cerimònia del podi, als volts de les 15 hores, al mateix passeig Jaume I. És la setzena vegada que Salou capitalitza el Rally Catalunya i l'edició número 56 d'una de les etapes amb més encant, història i prestigi del Campionat del Món.