La URV inaugura el curs de la presencialitat

Una lliçó inaugural del catedràtic del Departament de Psicologia de la URV, Urbano Lorenzo, ha servit per obrir oficialment un nou curs acadèmic a la Universitat Rovira i Virgili. Un curs, el 2021-22 que s’iniciarà deixant enrere les restriccions pandèmiques i que ja podrà oferir el 100% de les classes de forma presencial després de l’última relaxació de mesures del PROCICAT.

La Rovira i Virgili afronta el curs en què celebra els cinquanta anys dels estudis de lletres i química a Tarragona i el trentè aniversari de la creació de la universitat amb un increment d’alumnes dels cursos de grau d’un 3%, i també de màsters, en aquest cas, d’un 6%.

D’altra banda, la universitat tarragonina també estrena noves ofertes, com la formació dual amb la complicitat d’empreses químiques del territori o nous graus. En aquest cas, dos estudis nous: un d’Enginyeria Matemàtica i Física i un altre d’Administració i Direcció d’Empreses i Màrqueting en què la universitat pública tarragonina suma esforços amb el centre privat ESIC, a Barcelona. Una proposta que permet a la URV tenir visibilitat també fora de Tarragona.