Una nova denúncia de la CUP crea un nou foc creuat amb el Govern

L'alcalde de Tarragona carrega contra la nova denúnica de la CUP, que aquest cop ha presentat a fiscalia les suposades incompatibilitats de càrrecs de dos regidors de l'equip de Govern, Jose Luís Martin, del partit Popular i Pau Pérez, del PSC. Els dos han format part del consell d'administració del Port de Tarragona i en una empresa concessionària d'aquest a la vegada en alguns períodes dels darrers anys. Des de l'equip de Govern consideren que la denúncia no té cap fonament.

D'aquest manera ha reaccionat aquest dimecres l'alcalde de Tarragona ha la compareixença dues hores abans del grup municipal de la CUP, en que aquest ha justificat haver posat en coneixement de la fiscalia l'acumulació de càrrecs dels tinents d'alcalde tarragonins Pau Pérez i José Luís Martín en el consell d'administració de l'Autoritat Portuària i en una empresa concessionària d'aquesta com és Nàutic Tarragona.


Una concessió d'aquesta darrera amb l'Autoritat portuària que va començar l'any 1994 per a gestionar el Port esportiu de la ciutat durant tres anys.

Per als cupaires, el fet de que Pérez fós el gerent d'aquesta empresa des del 1997 al 2014, quan va ser cessat amb una indemnització de més de 100.000 euros, i que Martín en fós el secretari del Consell d'Administració al mateix temps que ambdós combinaven aquests càrrecs amb els de representant del consistori tarragoní al Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària podria haver posat en risc la separació d'interessos públics i privats.

Unes acusacions que han estat rebatudes en una compareixença conjunta de l'alcalde i els dos regidors afectats per l'escrit de la fiscalia, en que aquests darrers han manifestat la complerta legalitat dels seus càrrecs, tant a l'empresa privada com de representants del consistori en el consell d’administració de l'autoritat Portuària, i ho han remarcat mitjançant documents oficials i desmentint les dades presents a l'escrit de la CUP a la Fiscalia

Tant des dels dos regidors com des del global de l'equip de govern s'han reservat el dret d'emprendre accions legals contra les denúncies o informacions falses que es puguin generar en un futur