Sabadell, pista grata per al Volei SPiSP

El primer desplaçament dels de Vlado Stevovski a la Superlliga 2 els porta a competir un altre cop on van endur-se el títol de campions de la Lliga Catalana fa poques setmanes. El rival, un Natació Sabadell acabat de pujar i que va descansar en la primera jornada de la fase regular.

La imatge del Volei SPiSP, mentrestant, contra el Sayre va ser pràcticament perfecta, no tan sols pel resultat (3-0) sinó pel domini de la totalitat dels conceptes de joc per evitar cap patiment de principi a final.

La jove plantilla cooperativista va mostrar-se solvent sacant i també en el bloqueig; un partit regular, sense desequilibris i que satisfà el cos tècnic: l'adaptació al pavelló Ponent de Salou, seu provisional fins a l'acabament de les obres al recinte tarragoní, s'ha completat positivament.

Al Natació Sabadell l'hem vist al territori i durant la primera ronda de la Lliga Catalana en què va guanyar el Roquetes i perdre contra el Cèvol Torredembarra. El mateix Cèvol va desfer-se dels del Vallès Occidental en la final de consolació de la ronda definitiva. Van perdre també contra el Barça i són una incògnita pel que fa a rendiment a curt termini: debuten a Superlliga 2 aquest cap de setmana i a la seva pista.

El Natació Sabadell-Volei SPISP començarà aquest dissabte a les 16 hores.