TGN Bàsquet - Cornellà (66-50)

Retrobament perfecte del TGN Bàsquet amb la seva afició després de cinc mesos sense duels lliguers al Sagrat Cor. Nova victòria, la segona consecutiva en dos partits de Copa Catalunya. Això provoca que el conjunt lila sigui un dels únics tres que encara no coneix la derrota després de tres setmanes de competició. Cal tenir en compte que en la primera d'elles el TGN Bàsquet va descansar.

L'inici ha estat molt igualat amb avantatges curts per al Cornellà, que arribava a Tarragona necessitat de victòries i amb un balanç contrari de 0-2. Abans del descans, un parcial de 21-8 ha permès l'equip entrenat per Víctor Neila disposar d'un avantatge provisional de 10 punts. La distància ha crescut a la represa per afrontar els 10 últims minuts de joc amb la tranquil·litat d'un marcador favorable i que ja no ha experimentat grans variacions.

Amb un molt bon percentatge en tirs de dos  (21 de 39), el TGN Bàsquet ha anat sempre per davant des de l'equador del primer període i ha tingut en Helena Cortiella i Laura Pascual les seves màximes anotadores, amb 12 punts cadascuna.

El pròxim compromís de les tarragonines es disputarà a la pista del Joventut Les Corts, que tan sols ha guanyat un dels tres partits possibles, diumenge a les 19.30 hores.

Parcials: 12-15, 21-8, 14-9 i 19-18.