Tarragona construirà un nou pàrquing dissuasiu a la carretera de Valls

La imatge de tots aquests vehicles aparcats de manera irregular a l'entrada de Tarragona per l'N-240 serà història l'any vinent. És quan l'Ajuntament de Tarragona té previst començar les obres d'un nou aparcament dissuasiu.

Després d'anys d'espera, ja que aquest pla parcial està pendent de desenvolupar des de l'aprovació del POUM de 1995, una de les principals entrades de la ciutat afronta ara la seva reconversió definitiva.

El nou aparcament comptarà amb gairebé 2.500 metres quadrats i prop de 200 places i consolidarà l'aposta per aquest tipus d'estacionaments a la ciutat. La seva construcció anirà en paral·lel a la urbanització per part de promotors privats d'aquesta zona.

Una reconversió del pla parcial número 1 de Tarragona que encara en aquest moment la recta final de la seva tramitació. És així després que la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona aprovés aquest dimecres els canvis de planejament acordats entre l'Ajuntament i els diversos propietaris privats de l'espai i que permeten augmentar la seva urbanització en uns 1.500 m².