El president està molt tranquil

El Nàstic-Sabadell es jugarà a les 19 hores de dissabte i no pas a les 17 hores, tal com estava previst inicialment, per requeriments televisius. I això no ha d'impedir pas que l'aspecte del Nou Estadi s'assembli al de dies anteriors o fins i tot el millori. Josep Maria Andreu considera que l'equip ha ofert suficients motius per gaudir del suport de l'entorn i que la grada ha de ser rellevant com en els grans moments daurats de la història del club.

No no hi ha motius per qüestionar la tasca de l'equip i l'entrenador Raül Agne, tot i que és necessari sumar aviat algun resultat satisfactori lluny de Tarragona. Considera el màxim mandatari de l'entitat que s'han fet mèrits per treure alguna cosa de profit a domicili; també que qualsevol aspirant real a pujar ha de ser molt més eficient i regular.

L'absència del davanter Édgar Hernández se suma a les de Carlos Albarrán Pol Ballesteros i Jannick de cara al derbi català contra un Sabadell provinent de Segona i que encara no ha aconseguit cap victòria a la Primera RFEF.