Luismi: "Em recorda a l'equip de l'ascens"

L'actual Nàstic recorda ja a l'últim que va pujar a Segona. No ho diem nosaltres, sinó un dels artífexs d'aquella gesta, l'exfutbolista grana, Luismi Gracia. Ell va ser un dels protagonistes del programa Dorsal 12.

Raül Agné millora l'inici de Vicente Moreno la campanya 2014-2015, amb set punts de nou possibles, tres més que l'últim equip ascensor a Segona. A manca de 35 jornades, que l'actual equip superi les prestacions d'aquella històrica plantilla és tan sols una anècdota, però serveix per destacar la gran posada en escena de l'actual Nàstic.

Ho reconeix Luismi Gracia, antic davanter de fa mitja dècada i actual representant de futbolistes: hi ha moltes similituds entre els dos projectes.

Destaca la segona línia de banqueta per desembussar duels deslluïts com el de la setmana anterior i un rigor defensiu que desespera els rivals. Són ja 270 minuts sense encaixar cap gol, suficient per revifar l'esperit d'un Nou Estadi orfe d'esperances els darrers temps.

Són ja dues jornades consecutives sense que cap participant de la Primera Federació guanyi com a visitant. Ho intentarà el Nàstic, colíder de la taula, al camp del filial del Reial Madrid; serà diumenge a les 12 hores.