Sant Roc viu l'homenatge de la Jove als castellers traspassats per la pandèmia

En forma de pilars de quatre i per partida triple i sense gralles en senyal de dol pels castellers de la colla traspassats per la pandèmia. Així va ser el retorn a l'activitat castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els liles van alçar els seus primers tres espadats en gairebé dos anys a les portes del seu local i en el marc d'unes festes de Sant Roc concentrades en un sol dia.

Uns pilars emotius que van acabar amb l'entrega de rams de flors a les famílies presents a primera fila. Des de la colla tenien clar que aquest havia de ser el primer acte de la represa.

FINAL D'UN SANT ROC DIFERENT

I per acabar tres pilars més, aquest ja sí amb la música que els acompanya i per gairebé tancar unes festes de Sant Roc que van penjar el cartell d'entrades exhaurides als centenars de localitats repartides pel carrer Cós del Bou i la Baixada de la Peixateria.

La música de la txaranga Tocabemolls va marcar gran part d'un acte en què es van acabar fusionant amb els gegants del barri i les seves rèpliques petites per a entonar un dels primers Amparito Roca que es viuran a Tarragona des d'ara i fins a finals de setembre amb Santa Tecla. Per acabar, la pirotècnia del Drac de Sant Roc va posar punt final a unes festes del Cós del Bou diferents, però viscudes amb la mateixa intensitat de sempre.