Pilars per Sant Magí a les Cols i a TAC12

Tarragona dona un pas més en la represa del món casteller i reunirà per primera vegada després de l'inici de la pandèmia a quatre colles castelleres en una mateixa plaça. Serà el dia de Sant Magí al migdia a la plaça de les Cols quan, dos anys després, les quatre colles de la ciutat alçaran un nombre encara indeterminat de pilars de quatre, que comptaran amb la participació d'un grup bombolla de 25 castellers cadascun.

Un acte simbòlic que tant des de l'ajuntament de Tarragona com des de les colles de la ciutat es vol que sigui una mostra d'unitat del fet casteller tarragoní i de la capitalitat castellera de la ciutat.

EN DIRECTE A TAC12

L'acte restarà tancat al públic en general, i només el podran presenciar en directe des de les escales de la catedral uns 150 castellers de les quatre agrupacions. Per fer-ho arribar a tota la ciutat, TAC12 oferirà un programa especial en directe des de mitja hora abans, en què també es posarà en valor tant la diada de Sant Magí com l'escenari de la Plaça de les Cols.

ACTE SIMBÒLIC SONOR

Un cop acabat l'enlairament dels pilars, es durà a terme un altre acte al mateix punt on es podrà escoltar a través d'altaveus un compactat de veus i d'ambient de la diada de Sant Magí que transporti als assistents als moments més importants d'aquesta actuació principal del calendari casteller tarragoní.