Els primers pilars tarragonins, per Sant Roc

Les festes del carrer Cós del Bou i la Baixada de la Peixateria, on la colla té el seu local, seran l'escenari triat per la Jove de Tarragona per dur a terme la seva primera activitat castellera des del final de la temporada 2019. Serà en forma de diferents pilars de quatre que els liles alçaran en record a les víctimes de la pandèmia traspassades en els darrers mesos.

Un acte que suposarà també la primera expressió castellera a la ciutat de Tarragona després de l'inici de la pandèmia i que arriba després que en altres localitats del país diferents colles també hagin aixecat espadats de quatre i fins i tot de cinc en el marc de la prova pilot duta a terme a Valls per Sant Joan.

FESTES CONCENTRADES EN UN DIA

Els pilars de la Jove serviran per tancar l'actuació que es durà a terme el dia de Sant Roc, el proper dilluns 16 d'agost, i en la que participaran els elements del seguici de Sant Roc, amb els Gegants Vells, els Gegants Vells Petits i el Drac de Sant Roc.

Unes festes que enguany es reduiran només al dia del Patró, quan es durà a terme l'ofici religiós a l'església de Sant Francesc amb les tradicionals anades i tornades a ofici de la figura del patró.