Tarragona busca alternatives al pàrquing de caravanes de l'Oliva

Aquest terreny de la zona de l'Oliva de Tarragona podria ser en un futur un pàrquing de 37 places d'autocaravanes. Un projecte que compta amb el vistiplau de la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona i al que només li falta la concessió de la llicència per part de l'Ajuntament. Tot i això, els veïns volen frenar aquesta actuació. Consideren que és un lloc inadequat, a una cota de 87 metres sobre el nivell del mar, i en una zona que presenta greus problemes urbanístics. Diuen que la plataforma és estreta per aparcar i que hi ha un terraplè a continuació amb una caiguda de 5 metres, i la instal·lació d'una estructura important de protecció suposaria un gran impacte paisatgístic.

Inicialment el terreny havia d'acollir 87 places d'autocaravanes, però en dues ocasions la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat ho va desestimar. Va ser el passat mes de juny quan va donar llum verda al projecte però amb canvis importants: una retallada de 50 places, de 87 a 37 i un horari d'aparcament només en hores diürnes. Ara, els veïns lluiten perquè l'Ajuntament denegui la llicència.

MOCIÓ APROVADA AL PLE

Un fet que el govern municipal ha apuntat aquest divendres al ple que no és jurídicament possible. En canvi, i després d'aprovar una moció al plenari en contra d'aquesta instal·lació, s'ha anunciat que es treballa amb el promotor de l'equipament per trobar un altre emplaçament a la ciutat.