Vlado Stevovski manté la confiança en la plantilla del Volei SPiSP

L'equip no tancarà la Superlliga sense victòries, ho diu el seu entrenador en arrencar l'aturada nadalenca i acomiadar la primera volta del campionat. El també jugador del club afirma que hi ha motius per creure-hi malgrat tancar la classificació sense puntuar encara.

Poques vegades es pot analitzar de mode constructiu una situació a la taula com la del Volei Sant Pere i Sant Pau. Però és un cas especial. Sense diners, sense sous per a jugadors ni marge de maniobra davant lesions, jugar a Superlliga ja és un èxit. La llàstima, però, és que l'equip té la sensació d'haver fregat més d'un cop la victòria. Aquesta sensació va ser especialment clara els últims tres partits del 2017 contra els millors equips existents. Cap d'ells va ser una piconadora davant el jove conjunt tarragoní. Llàstima de les lesions, especialment la de Víctor Brull, una escletxa que s'ha arrossegat tota la primera volta.

I a l'equador de la temporada el Volei Sant Pere i Sant Pau està segur que no acomiadarà el curs de Superlliga sense guanyar cap partit. El rendiment de pista així ho corrobora, ho diu tot un veterà. El voleibol descansarà fins al 6 de gener quan els cooperativistes visitaran la pista del Mediterrani de Castelló, penúltim 6 punts per sobre. El 2017 serà, en qualsevol cas, històric, perquè el Sant Pere i Sant Pau va assolir l’ascens a Superlliga i endur-se el títol de campió de la Copa Príncep.