Derrota exagerada del Nàstic contra el Barça (4-0)

L'estrena del nou Nàstic de Raül Agné va tenir dues cares ben diferenciades. Una primera de positiva en els primers 45 minuts, quan davant d'alguns dels titulars habituals del Barça l'equip va donar la cara i va saber mantenir la porteria a zero. Sobretot ho va fer gràcies a un immens Manu Garcia. El nou porter grana va ser el millor de l'equip amb aturades de molt mèrit, com les dues que va realitzar davant de l'ex grana Sergi Roberto. Un bon treball del Nàstic que no va poder però aparèixer en atac, més enllà d'aquest xut desviat del davanter de la Pobla Karim.

EXPULSIÓ RIGOROSA I DETERMINANT

Un partit que va acabar gairebé per al Nàstic quan al minut 38 l'àrbitre va expulsar de manera rigorosa Àlex Quintanilla per aquesta entrada a Riqui Puig.

D'aquesta manera, durant tota la segona part els granes van intentar contenir un Barça ara ja sí ple de jugadors del filial, amb dues línies de quatre ben plantades i amb el debutant Pablo Fernández molt sol en atac, tot i tenir l'única ocasió grana al segon temps. Aquí va aparèixer la figura del davanter Albanès Rei Manaj, que va obrir el marcador al minut 60.

TRES GOLS EN CINC MINUTS

Un marcador que es va mantenir fins a cinc minuts del final quan Collado, amb un xut desviat per un defensa, primer i novament Rei Manaj amb dos gols, el darrer després d'un penal comès per Òscar Sanz, van tancar un marcador  massa exagerat pel vist d'uns i altres damunt el terreny de joc.