Kiko Ramírez torna a casa

Almenys de moment perquè no descarta marxar aviat de nou a l'estranger per continuar amb la seva carrera professional a les banquetes. L'exfutbolista i extècnic del Nàstic ha tancat de manera positiva un any d'experiència a Polònia. Ja a Tarragona hem parlat del seu pas pel Wisla de Cracòvia i també del Nàstic.

Desitjós de disposar d'aquest cara a cara amb el Mare Nostrum, Kiko sembla un nen amb sabates noves ara que ja és a casa per acomiadar un 2017 que l'ha viscut íntegrament a Cracòvia. Fitxat al gener per ressuscitar un equip històric però desfet econòmicament i esportiva, va complir amb l'objectiu.

El Henryk Reyman és l'espectacular estadi del Wisla, el club més antic de Polònia però que ara no sap admetre que hi ha rivals amb major potencial a la Lliga Ekstraklasa. Potser per això Kiko no ha continuïtat en una competició boja on de l'actual curs tan sols es manté en el càrrec un entrenador. Ramírez va caure tot i fregar les places europees

Ara ja intueix què pot passar o almenys sap que en qualsevol instant pot sorgir una nova oportunitat. Això sí, és molt possible que aquesta porti de nou Kiko fora del país. I segueix al Nàstic. Com sempre demana paciència. Entre salutacions i salutacions, deixem Kiko amb un dels molts amics que el reconeixen per gaudir de la seva Tarragona a l'espera d'un altre "fins aviat".