El Joan XXIII obre una nova planta i restringeix visites davant l'evolució de la pandèmia

 

Donada l’evolució de la pandèmia i de l’augment constant de pacients Covid als centres sanitaris, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha obert la vuitena planta per poder encabir a tots els malalts. Fins ara la sisena planta estava dedicada a pacients Covid i no Covid, però ara aquest indret ja està tot ple de malalts coronavirus i ha obligat a reubicar els ingressats d’altres patologies a la vuitena planta. De moment l’augment de la pressió assistencial no té més conseqüències.

A més, a partir d'aquest dilluns, queda restringida l’entrada d'acompanyants tant a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona com al sociosanitari Francolí. A l'hospital només podran entrar aquelles persones que s'hagin de fer proves diagnòstiques  o tractaments a l'hospital de dia.

Les persones que hagin d'ingressar, si ho fan acompanyades, l'acompanyant haurà de marxar quan s'hagi fet aquest ingrés i en el cas de les urgències només es permetrà un acompanyant per pacient. Pel que al sociosanitari, només podran accedir els familiars que siguin autoritzats per la direcció.

L'Hospital de Santa Tecla també ha reduït el nombre de visitants.