L'Ajuntament de Tarragona decreta dos dies de dol i suspèn el Ple per la mort d'Albert Abelló

L'Ajuntament de Tarragona ha decretat dos dies de dol oficial per aquest dijous i divendres i ha suspès tots els actes, inclòs el Ple Municipal que s'havia convocat per aquest divendres per aprovar els Pressupostos Municipals. S'ha aplaçat al 28 de desembre. Al Mercat Central, les llums de Nadal del Mercat Central no s'han engegat aquesta tarda, després de conéixer la notícia. 

La mateixa tarda que s'ha reunit de forma urgent la Junta de Portaveus a l'Ajuntament de Tarragona per suspendre tots els actes municipals i festius a la ciutat i posarà les banderes a mig pal durant els dos dies de dol, aquest dijous i divendres 21 i 22 de desembre. Divendres precisament s'havia de celebrar el Ple d'aprovació dels Pressupostos, que s'ha aplaçat al dia 28. Ha decidit aquesta tarda la Junta de Portaveu reunida de forma urgent. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, l'ha reconegut com un adversari polític però de gran bonomia.

La sala de Plens que des del 2015 ha estat lloc d'exercici d'Albert Abelló com a portaveu del grup de Convergència i Unió, ara del PDeCat, podria acollir la seva capella ardent si finalment la família ho desitja, junt amb la instal·lació d'un llibre de condol.