Els gossos ja poden anar a la platja a Tarragona durant l'estiu

Una desena de gossos eren els encarregats aquest dijous d'inaugurar oficialment el nou espai que Tarragona disposa per a ells a les platges durant la temporada d'estiu. Es tracta d'una zona de 1.200 metres quadrats situada a l'extrem de la platja del Miracle, tocant al Fortí de la Reina. La iniciativa era una llarga reivindicació dels propietaris d'aquestes mascotes, que des del passat 1 d'abril i fins al 15 d'octubre, no podien accedir a les platges de la ciutat segons la normativa actual.

El nou espai es troba perfectament perimetrat i compta amb diversos serveis específics com una dutxa pensada especialment per a les mascotes o illes de papereres per a garantir la salubritat de la zona, que també s'ha reforçat amb presència gairebé continua del personal de neteja.

Des del consistori valoren la necessitat d'un espai com aquest i destaquen l'aposta de la ciutat per a esdevenir amiga dels animals.

Una instal·lació que esdevindrà temporal només durant la temporada d'estiu, desmuntant-se un cop aquesta acabi i deixant accés lliure a l'hivern.